Pyjet e bukura anë e mbanë botës që çdo njeri duhet t’i...

Pyjet e bukura anë e mbanë botës që çdo njeri duhet t’i vizitojë gjatë jetës

Pyjet e mbulojnë 31% të sipërfaqes tokësore të planetit Tokë.

Interesantja është se ka shumë pyje të bukura të cilat ofrojnë pamje piktoreske, dhe çdo njeri duhet t’i vizitojë disa prej tyre ndonjëherë në jetë.

Duke marrë parasysh këtë, ju sjellim disa prej pyjeve më magjepsëse në botë.

Tsingy de Bemaraha, Madagaskar

Pylli i Gjakut të Dragoit, Socotra, Jemen

Sagano Bamboo Forest, Kyoto, Japoni

Otzarreta Forest, Basque Country, Spanjë

Pylli i Zi, Gjermani

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje