Qëndroni gjatë në kompjuter – kështu relaksoni sytë

Qëndroni gjatë në kompjuter – kështu relaksoni sytë

Pas disa orësh qëndrimi në kompjuter ose para televizorit sytë tuaj mund të jenë vërtet të lodhur.

Madje mund t’ju shkaktojnë edhe dhimbje koke – fatkeqësisht jo gjithmonë mund të ikni jashtë dhe të pushoni për disa minuta.

Por ekzistojnë disa ushtrime të thjeshta për sytë tuaj.

Bëjeni herë pas herë dhe do vini re ndryshimin.

Më poshtë shembujt:

Gaze into the darkness
Side to Side Eye Movement
Up and Down Eye Movement
Moving Your Eyes Diagonally
Rolling Your Eyes in a Circle
Near and Far Focus
Concentration #1
Concentration #2
Massage #1
Massage #2

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje