Qeveria ndanë 40 mijë euro për komunitetin kroat në Kosovë

Qeveria ndanë 40 mijë euro për komunitetin kroat në Kosovë

Qeveria e Republikës së Kosovës  ka ndarë 40 mijë euro për komunitetin kroat i cili jeton në vendin tonë.

Këto mjete janë ndarë me propozim të kryeministrit Ramush Haradinaj dhe do të shërbejnë për mbështetjen e projekteve në dobi të komunitetit kroat.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje