Qeveria vendos për shpronësimin e pronave që preken nga ndërtimi i Autostradës...

Qeveria vendos për shpronësimin e pronave që preken nga ndërtimi i Autostradës Prishtinë-Hani i Elezit

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për shpronësimin me interes publik të pronave të cilat preken nga ndërtimi i Autostradës R6 Prishtinë-Han i Elezit, zona kadastrale Nikaj dhe Soponicë, Kaçanik dhe zona kadastrale Hani i Elezit.

Zëvendësministri i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Bashkim Musliu, ftoi kabinetin qeveritar që ta mbështesë këtë kërkesë duke pasur parasysh që, sipas tij, janë kryer të gjitha obligimet e nevojshme, raporton Ekonomia Online.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje