Rama injoron opozitën, me kufje në vesh në Kuvend (Foto)

Rama injoron opozitën, me kufje në vesh në Kuvend (Foto)

Gjatë gjithë fjalës së kryetarit të Partisë Demokratike (PD), Lulzim Basha, kryeministri Edi Rama ka vendosu kufje në vesh, duke e injoruar atë që kishte për të thënë për skemën e ndihmës ekonomike.

Madje kjo është vënë re gjatë gjithë kohës edhe nga deputetët, ku herë pas here dëgjoheshin zëra nga deputetët e opozitës që kërkonin nga Rama t’i hiqte kufjet.

Edhe vetë kryetari i PD-së, Lulzim Basha në fund të fjalës së tij i ka kërkuar Ramës të heqë kufjet.

“Hiq kufjet, ato që vendos në Kuvend, dhe ato të tjerat që i kanë bllokuar veshët dhe sytë për të parë Shqipërinë e vërtetë t’u rikthejë ndihmën ekonomike njerëzve në nevojë, të ndalë gënjeshtrën se mund ti ndihmojë me 6 për qind e bashkisë”, ka thënë Basha.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje