Rama: Kush është përjashtuar padrejtësisht nga ndihma ekonomike, do të riintegrohet

Rama: Kush është përjashtuar padrejtësisht nga ndihma ekonomike, do të riintegrohet

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka vizituar një familje e cila ka përfituar ndihmën e plotë ekonomike nëpërmjet skemës së re.

“Deri dje merrja 28 mijë lekë dhe sot me ndihmën e re marr 90 mijë, plus kompensimet”, ka thënë kryefamiljari i kësaj familje.

Duke e cilësuar skemën e re një rregullim të listës së atyre që përfitonin duke mos e merituar atë, kryeministri Rama ka thënë se në këtë skemë bëhet kontrolli i çdo subjekti tek tatimet, hipoteka, transporti etj., në mënyrë që të s’kualifikohen ata që e përfitojnë padrejtësisht.

“Ka një pjesë minimale, që është marzha e gabimit të sistemit, që ne po e verifikojmë dhe të gjithë ata që pas verifikimit do të rezultojnë të përjashtuar jo për shkak të abuzimit, por të sistemit, do të riintegrohen”, ka thënë Rama.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje