Ratifikohet marrëveshja për autostradën Kijevë-Zahaq

Ratifikohet marrëveshja për autostradën Kijevë-Zahaq

Kuvendi i Kosovës ka ratifikuar marrëveshjen për hua ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, për projektin e autostradës Kijevë-Zahaq.

Pavarësisht kësaj, deputetët nuk i kanë dhënë përkrahje Projektligjit për ratifikimin e marrëveshjes ndërkombëtare në mes të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Republikës së Kosovës (MAShT) dhe Stitching Spark-ut të Holandës mbi mbështetjen e Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit Mitrovica dhe Projektligjit për ratifikimin e marrëveshjes për themelimin e Shkollës Rajonale të Administratës Publike (ReSPA),

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje