Risia e Facebook, tani ju mund të dërgoni para nëpërmjet Messenger

Risia e Facebook, tani ju mund të dërgoni para nëpërmjet Messenger

Facebook ka bërë një hap të ri në hapësirën e pagesave duke zgjeruar partneritetin e saj me PayPal. Përdoruesit e Facebook Messenger  mund të dërgojnë apo të kërkojnë para drejtpërdrejt një aplikacioni nëpërmjet llogarive të tyre PayPal.

Ata fillimisht kanë bashkëpunuar vitin e kaluar për tu mundësuar klientëve të lidhnin llogaritë e tyre dhe të përdornin PayPal-in për të blerë në Messenger.

Konsumatorët gjithashtu mund të zgjedhin të lidhin llogarinë e tyre në mënyrë që të marrin njoftime dhe faturat nga transaksionet e tyre në internet në Messenger.

Për momentin përdoruesit e PayPal mund t’iu dërgojë para miqve të tyre brenda Messenger.

Opsioni i ri është i disponueshëm duke shtypur ikonën blu plus në Messenger, më pas duke zgjedhur butonin e gjelbërt të Pagesave për të dërguar ose kërkuar para. Këtu, ju mund të zgjidhni PayPal si burim kur bëni një pagesë për një kontakt në Messenger.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje