Rivendosën ‘policët e shtrirë’ në Kodrën e Trimave

Rivendosën ‘policët e shtrirë’ në Kodrën e Trimave

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka bërë me dije se sinjalizimi në këtë komunë po bëhet sipas prioriteteve dhe statistikave të vitit të kaluar, duke i rivendosur ‘policët e shtrirë’ në Kodrën e Trimave.

“Së shpejti komuna e Prishtinës do të fillojë me kamera në komunikacion dhe dënime me postë”, ka thënë Ahmeti.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje