Roberti e Nora me fjalët më të bukura për 3 vjetorin e...

Roberti e Nora me fjalët më të bukura për 3 vjetorin e Rennes

Njohim që nga barku i nënës, është kjo vajza e Norës dhe Robertit e cila jo vetëm që është një fëmijë shumë i dashur për publikun tonë dhe e gjithë kjo për shkak të popullaritet që e posedonë e gjithë familja e saj shkruan Magazina.al

Sot në 3 vjetorin e saj Roberti e uronë të bijën në mënyrë që do prindë do ta uronte fëmijën e tij, dashurinë që e ndjenë Roberti ndaj Rennes nuk ka hezituar kurrë ta shpreh në cdo paraqitje të tij publike, por jo vetëm Roberti por edhe Nora kur shumë herë ka thënë se ja ka zbukur krejt jetën.

‘Urime ditelindjen Renee shpirti babit Te dhasht Zoti shëndet ty mamit mu edhe krejt fëmijëve te botēs…shpresoj qe do tjem shendosh e mire deri sa ti të bëhesh me fëmije e mandej e kupton që nuk existon dashni ma te sinqert dhe te fortë se evladi ???? Te don babi shum urime 3 vjetorin bota jeme ❤’.

Ndërsa Nora me fjalë të pakta por kuptim plota ka uruar vajzën më këto fjalë ‘Happy Bday my ???? Mami dhe Babi te duan shume ❤ #babyRenee’. Janë edhe imazhet e bukura të cilat familja Berisha festojnë kaq ngrohtë ditëlindjen e Rennes së ëmbël.

për shkak të popullaritet që e posedonë e gjithë familja e saj shkruan Magazina.al

Sot në 3 vjetorin e saj Roberti e uronë të bijën në mënyrë që do prindë do ta uronte fëmijën e tij, dashurinë që e ndjenë Roberti ndaj Rennes nuk ka hezituar kurrë ta shpreh në cdo paraqitje të tij publike, por jo vetëm Roberti por edhe Nora kur shumë herë ka thënë se ja ka zbukur krejt jetën.

‘Urime ditelindjen Renee shpirti babit Te dhasht Zoti shëndet ty mamit mu edhe krejt fëmijëve te botēs…shpresoj qe do tjem shendosh e mire deri sa ti të bëhesh me fëmije e mandej e kupton që nuk existon dashni ma te sinqert dhe te fortë se evladi ???? Te don babi shum urime 3 vjetorin bota jeme ❤’.

Ndërsa Nora me fjalë të pakta por kuptim plota ka uruar vajzën më këto fjalë ‘Happy Bday my ???? Mami dhe Babi te duan shume ❤ #babyRenee’. Janë edhe imazhet e bukura të cilat familja Berisha festojnë kaq ngrohtë ditëlindjen e Rennes së ëmbël.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje