Rrugën e ngrirë provoi ta kalonte duke vrapuar, rrezikoi të rrëzohej keq...

Rrugën e ngrirë provoi ta kalonte duke vrapuar, rrezikoi të rrëzohej keq (Video)

Kalimtari i paemëruar, provoi të kalonte një rrugë të ngrirë në Rostov-on-Don të Rusië, duke vrapuar.

Kjo e rrezikoi atë të rrëzohej keq me fytyrë, por për fat të mirë arriti të kapej për një shtyllë metalike.

“Duket sikur po ushtron në shiritin lëvizës të palestrës”, si dhe “pija e ka bërë të duket se ka superfuqi”, ishin dy prej komenteve të shumta.

Ngjarja është bërë shpejtë virale, ndërsa u përdor si këshillë se si nuk duhet lëvizur nëpër hapësira të ngrira.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje