Sa kushtojnë zëvendësministrat? (Video)

Sa kushtojnë zëvendësministrat? (Video)

Qeveria e Kosovës është kritikuar nga opozita dhe shoqëria civile për emërimin e 67 zëvendësministrave.
Ky numër është më i madhi në historinë e Kosovës.

Grafika në vazhdim shpjegon se sa i kushton buxhetit një zëvendësministër.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje