Se mjekët bëjnë mrekullinë , shembulli me i mirë është Fjolla Morina...

Se mjekët bëjnë mrekullinë , shembulli me i mirë është Fjolla Morina (Foto)

Këngëtarja, Fjolla Morina ka ndryshuar shumë në pamjen e jashtme aq shumë sa vështirë se mund ta njohim, ka disa vite që është pjesë e skenës muzikore shqiptare.

Këngët e saj janë bërë të njohura kryesisht shkaku i teksteve dhe videoklipeve provokative.

Në këtë fotografi të siguruar nga Magazina.al mund të duket ndryshimi që ka pësuar Fjolla Morina nga fillimi i paraqitjes së saj në skenen muzikore.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje