Seanca e Kuvendit vazhdon të martën

Seanca e Kuvendit vazhdon të martën

Është ndërprerë seanca e sotme e Kuvendit të Kosovës dhe është vendosur që të vazhdoj të martën në orën 10:00.

Kjo u vendos nga shefat e grupeve parlamentare pasi nuk kishte kuorum për të votuar rezolutën e propozuar nga grupi parlamentar i LDK-së në lidhje me vendimet e Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikallo për shkarkimin e një drejtori dhe ndarjen e mjeteve grante dhe subvencione.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje