Shala: Asnjë parti nuk mund të bëjë reforma të thella

Shala: Asnjë parti nuk mund të bëjë reforma të thella

Ai ka theksuar se asnjë parti nuk mund të bëjë reforma të thella. Shala ka folur për procesin e nisur zgjedhor brenda PDK-së, AAK-së dhe LV-së.

Ai ka thënë se këto parti duhet të bëjnë prerje të thella ‘kirurgjike’ në mënyrë që të këndellen sa iu përket reformave.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje