Shugurimi i Katedrales: Pamje nga jashtë të ceremonisë

Shugurimi i Katedrales: Pamje nga jashtë të ceremonisë

Ka nisur ceremonia e shugurimit të katedrales ”Nënë Tereza” në Prishtinë, pjesë e së cilës janë figura të larta të të gjitha profileve.

Më poashtë ju sjellim fotografi të kësaj ceremonie nga jashtë katedrales, ku përmes një projektori mund të përcillen ritet dhe fjalimet.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje