Si i mashtroi Gorenja Departament Store blerësit për Black Friday!

Si i mashtroi Gorenja Departament Store blerësit për Black Friday!

Nga mashtrimi I madh që ndodhi për Blakc Friday nëper Kosovë, është prekur pothuajse secili blerës. Disa jan në dijeni për manipulimin e disa I gëzohen blerjeve dhe “perfitimeve”.

Një lezues I redaksisë sonë Republika24.info ka sjell një dëshmi për Gorenja department store.

Fryerjen e çmimeve në produktin e bicikletave e pësoi keq ky klient për Black Friday . Për deshmi e keni edhe postimet që I bëri Gorenja muaj më parë në faqen e tyre zyrtare. Ky çmim para kësaj feste ka qenë 259.99 euro ( me zbritje 207.99 euro ). Ndërsa me rastin e Black Friday i njejti produkt u shit me çmim të ngritur në 349.99 euro (me zbritje 207.99 euro) duke arritur në çmimin çë kishte muaj më parë.  Do të thotë se nga kjo ofertë nuk kishte asnjë  përfitim krahas ditëve tjera.

Çfar çmimesh kishin para kësaj date e çfar në të premtën e zezë ? Mund ta shihni në foto!

 

Ne I rekomandojm lexuesit e Republika 24 të kenë kujdes me produktet te cilat I zgjedhin.

 

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje