Si ta bëni edhe më efikase njërën ndër ushtrimet më të mira...

Si ta bëni edhe më efikase njërën ndër ushtrimet më të mira të kohës për djegien e shtresave yndyrore? (Video)

Me këtë variacion ushtrimin kërcim skejteri drejtpërdrejt do ta “qëndroni në asteroide” dhe do t’i dyfishoni rezultatet.

Drejtori i fitnesit të Men’s Helth-it, BJ Gaddour, kërcimin skejter e llogarit në ushtrimet e veta të preferuara për djegien e shtresave yndyrore.

Ky ushtrim nuk shkrim vetëm shtresat yndyrore, por edhe përmirëson gatishmërinë tuaj atletike, gjunjët dhe forcon glutuesin.

Kur këtij ushtrim efikas t’i shtoni pak shiritin elastik mbi gjunjë, ju drejtpërdrejt i vëni në steroide.

Në këtë variacion të ushtrimit është e nevojshme të përdorni gluteusin në mënyrë që të mbështesni rezistencën e shiritit dhe të kërceni nga njëra në tjetrën.

Na besoni kur ju themi që do të ndieni sikur muskujt ju ndizen pas disa përsëritjeve.

Bëni këtë ushtrim në kohëzgjatje prej 30 sekondash, pastaj po aq sekonda pushoni.

Bëni 5 deri 10 runde ushtrimesh.

Barteni këtë ushtrim në kardio-trajnim apo si përfundimtar për djegien e shtresave yndyrore dhe shpejt do të arrini rezultate impresive.

Shikojeni videon:

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje