Sipas përllogaritjeve të shkencëtarëve, Brazili e fiton Botërorin

Sipas përllogaritjeve të shkencëtarëve, Brazili e fiton Botërorin

Brazili është skuadra favorite për të triumfuar në Kupën e Botës “Rusia 2018”.

Nuk është thjesht një perceptim i të pasionuarve të futbollit, por përfundimi i një studimi të thelluar të ekspertëve të ndryshëm të statistikave dhe matematikës.

Shkencëtarët e universiteteve të ndryshme (Innsbruck dhe Munster) dhe specialistë të shoqërive të analizave ekonomike (Deloitte) kanë përllogaritur javët e fundit mundësitë që kanë skuadrat pjesëmarrëse për të fituar Botërorit.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje