Sot hapet sheshi “Adem Jashari”

Sot hapet sheshi “Adem Jashari”

Tashmë kanë përfunduar të gjitha punimet, dhe sheshi “Adem Jashari” ka pamje të re.

Tani ka më shumë hapësirë të gjelbër, dhe më shumë ulëse për pushim.

Sot në ora 19:00, do ta bëhet hapja e këtij sheshi, me disa aktivitete të organizuara nga Komuna.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje