Telekomi i Kosovës së shpejti do të bëhet me drejtorin e ri....

Telekomi i Kosovës së shpejti do të bëhet me drejtorin e ri. Gent Begolli, kandidat potencial

Telekomi i Kosovës së shpejti do të bëhet me drejtorin e ri. 

Burime të “Republika24” kanë treguar se kandidatë potencial për ta drejtuar Telekomin e Kosovës janë Gent Begolli dhe Gazmend Abrashi.

Begolli e Abrashi janë pjesë e AAK-së.

Begolli ka qenë drejtor i Shërbimeve Publike në Komunën e Prishtinës nga AAK-ja, ndërsa Abrashi është nënkryetar i AAK-së dhe këshilltar i kryeministrit Haradinaj.

Burimet e “Republika24” brenda Qeverisë thonë se Gent Begolli është kandidat potencial për ta udhëhequr Telekomin.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje