Tërmet në Shqipëri

Tërmet në Shqipëri

Dita e Verës ka nisur me lëkundje tërmeti në Shqipëri, pikërisht në zonën që mbahet si kryeqyteti i kësaj feste.

Në orët e para të mëngjesit, saktesisht me 04:20:47, në Elbasan është regjistruar një lëkundje tërmeti.

Sipas IGJEUM lëkundja ka qenë me magnitude 3.2 dhe me epiqender ne Kuturman të Elbsanait, ne nje thellesi 16 km.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje