Tragjedi në Tiranë, mbytet një fëmijë 12 vjeçar

Tragjedi në Tiranë, mbytet një fëmijë 12 vjeçar

Një fëmijë është mbtur këtë të martë në liqenin e Farkës në Tiranë. Mësohet se djaloshi ishte i moshës 12 vjeçare.

Vogëlushi kishte hyrë në liqenin e Farkës për t’u larë me shokët e tij, por fatkeqësisht nuk ka mundur të dalë më dot prej aty.

NJOFTIMI I POLICISE

Më datë 05.06.2018, rreth orës 14:25, jemi njoftuar se tek Diga e Liqenit në Farkë është mbytur një fëmijë i mitur.

Paraprakisht dyshohet që fëmija i mitur i moshës rreth 12 vjeç, të ketë qënë duke luajtur së bashku me fëmijë të tjerë në zonën e liqenit dhe është mbytur aksidentalisht.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje