Tualeti më i bukur në botë (Foto)

Tualeti më i bukur në botë (Foto)

Tualeti më i bukur në botë ka hapur dyert në Norvegji, dhe ka një pamje mbresëlënëse.

Ky tualet është hapur në Ureddplassen në majën e një kodrës, përgjatë rrugës në bregun perëndimor të Helgelandskysten.

Uji i pastër i tualetit afër qytetit Gildeskal, ka edhe gota të ngrira të punuara nga akulli dhe është pjesë e një resorti që kushton 15 milionë kruna norvegjeze apo 1.4 milion funte.

Gjatë dimrit vështirë se mund të gjendet ndonjë vend më i bukur me peizazhe të papara, dhe për këtë arsye ku tualet synon të tërheq vëmendjen e shumë turistëve.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje