Ujëvara e madhe që derdhet përmes rruges malore

Ujëvara e madhe që derdhet përmes rruges malore

Shikoni një video të një ujëvarë të madhe që derdhet në një rrugë malore në Nepal, ndërsa një shofer i patrazuar bën rrugën e tij nëpër këtë ujëvarë.

Një turist, i cili ishte në një udhëtim në Nepal, kapi në video një skenë të mahnitshme duke kaluar një kalim malor. Një taksi me turistë po lëvizte përmes një rruge malore, kur papritmas udhëtonte nëpër një ujëvarë të madhe që po ecte në rrugën e tij.

Shoferi, megjithatë, nuk ngurroi për një sekondë dhe vazhdoi të voziste taksin.

 

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje