Ushtria siriane e ndan Gutan Lindore në tri pjesë

Ushtria siriane e ndan Gutan Lindore në tri pjesë

Ushtria siriane ka bërë përparim të dukshëm në përpjekjet e saj për të marrë kontrollin në Gutan Lindore, është thënë në disa raporte, transmeton BBC.

Trupat kanë marrë në kontrollë Duman, e cila përbën pjesën më të madhe të rajonit dhe kanë izoluar një pjesë tjetër, ka njoftuar Vëzhguesi Sirian për të Drejtat e Njeriut.

Ky përparim në luftime mund të ndajë rajonin në tri pjesë.

Qeveria siriane ka nisur një ofensivë madhore muajin e kaluar për të rimarrë Gutan Lindore, e cila gjendet afër kryeqytetit, Damask.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje