Vdes njeriu më i vjetër në botë në moshën 121-vjeçare

Vdes njeriu më i vjetër në botë në moshën 121-vjeçare

Njeriu më i vjetër në botë, por që nuk është shpallur zyrtarisht, ka vdekur në moshën 121-vjeçare.

Celino Villaneuva Jaramillo humbi jetën pasi ra nga krevati dhe theu tre brinjë.

Ai nuk u njoh kurrë si njeriu më i vjetër në botë, sepse humbi certifikatën e lindjes në një zjarr 22 vjet më parë, kur ishte 99 vjeç.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje