Vdes rrugëve si e pastrehë, la një milion euro në bankë

Vdes rrugëve si e pastrehë, la një milion euro në bankë

Banorët e njihnin prej vitesh gruan me duar të gjymtuara e cila jetonte në rrugët e qytetit, por nuk e dinin se kishte rreth një milion euro në bankë.

Fatima Othman nga një qytezë e vogël në Liban u gjymtua gjatë luftës civile (1975-1990) dhe humbi jetën në moshën 52-vjeçare.

Policia u habit kur i gjeti, mes plaçkave, një qese me rreth 3 000 dollarë, por u habit edhe më shumë kur i kontrolloi emrin në bankë dhe doli se ajo kishte rreth një milion euro të trashëguara në një llogari bankare.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje