Vetëvendosje futet në siklet nga aktivistët e saj, do të befasoheni se...

Vetëvendosje futet në siklet nga aktivistët e saj, do të befasoheni se çka e pyesin për Kurtin

Para pak çastesh, në media është publikuar një foto që pretendon se janë bisedat private të Nënkryetarit e deputetit Dardan Sejdiu dhe deputetëve Dardan Molliqaj, Dukagjin Gorani dhe Faton Topalli.

E pas kësaj ka reaguar Vetëvendosje duke i quajtur këto mesazhe si të montuara.
Ndërkohë Vetëvendosje është pyetur nga aktivistët e saj se cila është përgjigjia e tyre për atë se Tinka Kurti i ka publikuar mesazhet e mëparshme të këtij subjekti politik.

”Edhe lajmi në portalet e SHIK-ut për Tinka Kurtin është shpifje. Ndoshta keni harru me e cekë.”

” A nuk duhet reagur edhe per lajmet e rreme per Tinka Kurtin??”

”Demantone edhe lajmin per shpifjen ndaj aktivistes Tinka Kurti.’

”Edhe per Tinka Kurtin kan postu lajme a po.?’

”A duhet me reagu edhe per lajmet e rrejshme ndaj Tinka Kurtit?’

”Te mos harrojme me reagu edhe ndaj lajmit te rreme per aktivisten Tinka Kurti!’

”Pse nuk ka reagim edhe per rrenat ndaj Tinka Kurtit ?”

” A e demanton Levizja Vetevendosje edhe shpifjen per Tinken ? Se nga ato qe thuhet per Tinka Kurtin asgje nuk eshte e vertete,tentime per te manipuluar kend jane keto shpifje.”

”Driton Mustafa çka po thu dajo kur ke puna me pranu qe Aida ka fole per Albinin palidhje e pranun, po ket rastin e dyt e demantojne..! Situat e papershkrueshme!!”

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje