Vlera e Bitcoin tejkalon 10 mijë dollarë

Vlera e Bitcoin tejkalon 10 mijë dollarë

Vlera e një Bitcoin ka tejkaluar 10 mijë dollarëshin.

Aktualisht kjo vlerë monetare ka hyrë në një etapë tjetër, pak ditë pasi kishte arritur vlerën 9 mijë dollarë.

Kjo përfaqëson një rritje të jashtëzakonshme në vlere për monedhën digjitale, e cila në fillim të vitit ishte e përafërt me 1 mijë dollarë.

Disa ekspertë besojnë që Bitcoin do të vazhdoj të rritet, përderisa të tjerë kanë deklaruar që kjo përfaqëson një flluskë spekulative me asgjë të prekshme dhe se mund të shpërthej në çdo moment.

Vlera totale e të gjithë Bitcoin aktualisht ka tejkaluar shifrën prej 167 miliardë dollarë.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje