Voziti motoçikletën derisa mbante në të edhe gjashtë fëmijë (Video)

Voziti motoçikletën derisa mbante në të edhe gjashtë fëmijë (Video)

Burri i paemëruar është parë teksa voziste motoçikletën në Guizhou të Kinës, ndërsa mbi të ndodheshin edhe gjashtë fëmijë.

Derisa dy më të vegjël ishin në pjesën e përparme, tre i kishte në ulëse, si dhe një tjetër qëndronte anash në këmbë.

Në të njëjtën kohë, asnjëri nuk kishte vënë helmetë, derisa lëviznin me shpejtësi të konsiderueshme, në një rrugë të paasfaltuar.

Ende nuk është identifikuar ky njeri, që besohet të jetë babai i fëmijëve, i cili duke të ketë një arsyetim të fortë për këtë veprim të pamenduar.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje