Xhavit Zariqi rizgjedhet kryetar i AAK-së në Ferizaj

Xhavit Zariqi rizgjedhet kryetar i AAK-së në Ferizaj

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës Dega në Ferizaj, të dielën  ka mbajtur Kuvendin e VIII të rregullt zgjedhor.

Pas zgjedhjes së Këshillit Drejtues, me vota unanime dhe asnjë kundër, Kryetar i AAK-së Dega në Ferizaj u rizgjodh Xhavit Zariqi.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje