Zbulohet specie e re: Palluaceronti (Foto)

Zbulohet specie e re: Palluaceronti (Foto)

Një fotograf indian ka fotografuar një rinoceront që duket sikur ka një bisht palloi.

Sigurisht që bëhet fjalë për një iluzion optik, pasi fotoja është shkrepur në momentin kur rinoceronti i ka dalë përpara një palloi që kishte hapur bishtin e tij.

 

“Isha shumë pranë dhe fotoja ishte e rrezikshme, por nuk mund ta humbja kurrsesi”, thotë fotografi Kallol Mukherjee.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje