Zgjuan ariun nga gjumi dimëror, rrezikuan të sulmohen keq prej tij (Video)

Zgjuan ariun nga gjumi dimëror, rrezikuan të sulmohen keq prej tij (Video)

Ngasësit e sajave me motorë, rrezikuar të sulmohen nga një ari në ishullin Kuril të Rusisë.

E tëra ndodhi, pasi e zgjuar gjallesën nga gjumi dimëror dhe më pas e ndoqën nëpër kodra.

“Pengimi gjatë letargjisë, mund t’i shkaktojë ariut shumë çrregullime. Ky veprim ka mundur edhe t’ju kushtonte me jetë”, ishte një prej komenteve të shumta.

Videoja e postuar më poshtë, i tregon ngasësit e guximshëm që shkuan pranë vendbanimit të ariut, që mund ta pësonin keq po që se do sulmoheshin.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje