Zubin Potok, pamflete kërcënuese për pjesëtarët serbë të FSK-së

Zubin Potok, pamflete kërcënuese për pjesëtarët serbë të FSK-së

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se gjatë patrullimit në Zubin Potok ka vërejtur disa pamflete të vendosura në rrugë dhe lokale me përmbajtje kërcënuese për pjesëtarë të FSK-së, të nacionalitetit serb.

Rasti ka ndodhur në Zubin Potok, të hënën.
Lidhur me rastin është njoftuar prokurori dhe rasti është duke u hetuar.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje