Apple Lëshon Paketën e Baterive MagSafe me 99 dollarë

Apple sot prezantoi një paketë të re MagSafe Battery në faqen e saj të internetit, e cila është krijuar për të punuar me iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro dhe iPhone 12 Pro Max.

MagSafe Battery Pack bashkangjitet në mënyrë magnetike në pjesën e pasme të njërit prej modeleve ipi 12, me magnet që e mbajnë atë në një linjë me iPhone tuaj. ‌MagSafe Battery Pack ‌ është në dispozicion në një ngjyrë të bardhë, dhe duket se është e mbuluar me një shtresë silikoni.

Bazuar në imazhet e paketës së Battery ‌MagSafe ، aksesori ka një bateri 11,13Wh, e cila mund të jetë afër një karikimi të plotë për ‌iPhone 12‌, 12 mini dhe 12 Pro në kushte optimale. Për krahasim, ‌iPhone 12‌ ka një bateri 10.78Wh.