Fifi thotë se i jepte para ish-të dashurit për të paguar borxhet kurse ai e tradhtonte

Banoret e Big Brother kanë hapur zemrën me njeri tjetrin gjatë disa takimeve në çift gjatë javës.

Teksa Fifi diskutonte me Granitin ka rrëfyer se ka patur një marrëdhenie që mbante sipër dhe streset e tij ekonomike.

“Ca fitoja, laja borxhet e atij. Madje iku ne Greqi ishte me kushurirat e tij e me thoshte jam me femra. Pas kesaj u pajtuam serish e teksa ishte me mua ai u lidh edhe me nje vajze tjeter”- ka treguar ajo.

Kaq ka mjaftuat që të aludohet se Fifi po fliste për ish të dashurin, Xhuljon i cili pak kohë më pare shpalli fejesën me një tjetër vajzë.