Ja pse blerja e një iPhone në korrik nuk është zgjedhja më e mirë! .

Kushdo që aktualisht po kërkon një celular të ri Apple duhet të presë edhe disa javë.

Pagesa e pushimeve sapo është paguar, por për shkak të situatës së pasigurt të shkaktuar nga coronavirusi, planet e pushimeve për këtë vit ndoshta janë të menaxhueshme.

A mund të blini një iPhone të ri për këto para? Ndoshta po – por jo në korrik.

Kjo pasi që muajt e verës vlerësohen si koha më e keqe e mundshme për të blerë një iPhone të ri.

Pse?

Për shkak se gjeneratat e reja të iPhone prezantohen gjithmonë në shtator prandaj çmimet në muajt paraardhës për “gjeneratat e vjetra” mund të ndryshojnë.

Që kur Apple prezantoi iPhone-in e parë në 2007, modelet e reja të iPhone janë prezantuar çdo shtator.

Modelet më të lira të iPhone SE si dhe modelet speciale kanë përjashtime dhe në të kaluarën u prezantuan gjithashtu në pranverë. Vitin e kaluar, ngjarja vjetore e produktit u vonua me disa javë për shkak të pandemisë. Këtë vit, modelet e reja të iPhone do të paraqiten përsëri në shtator.