Të premten përfundon votimi jashtë Kosovës

Është duke vazhduar procesi i votimit përmes postës për 15 mijë e 532 qytetarët e regjistruar suksesshëm si votues jashtë Kosovës.

KQZ bën të ditur se deri më tani kanë pranuar 3 mijë e 481 pako të supozuara me fletëvotime dhe se periudha e votimit përmes postës përfundon më 15 tetor, pra deri në këtë datë duhet të pranohen fletëvotimet nga ana e KQZ-së.